Visit Helsingør SmilingDanmark
søg her:
XpDetail Online

Smiling Restauranter Frequently asked questions

Har du spørgsmål til os eller vores personale?, så stil dem her, vi er ved tasterne, og vi besvarer alle spørgsmål.

smilingdanmark

Har du haft en dårlig oplevelse i Café Olai, så vil vi meget gerne høre om det, gerne navn eller beskrivelse af betjeningen, eller dag og tidspunkt.

Sidder du lige nu i Café Olai, og har en kommentar, en klage, eller bare noget du mener vi kan gøre bedre.? - så skriv en besked til os, eller send en Mail: heaven2010@gmail.com

Vi kan altid blive bedre og vi vil meget gerne høre hvad du mener.

Vi samarbejder med SmilingDanmark.dk     Smiling-Restauranter.dk   Helsingør Turistforening  og Smiley ordneingen Danmark

Se vores smilingdanmark/>

 

 


redigering
By
12-10-2021
Julius Kirkholm

Kan jeg bruge smiling-Restauranter og SmilingDinner som min hjemmeside  

Ja, Smiling-Restauranter.dk laver en hel hjemmeside Gratis til dig

Du skal blot selv indtaste de oplysninger du vil vise.

Kom godt igang! og brug kun en almindelig PC til indtastning og redigering af din side.

Som udgangspunkt skal du bruge 7 fotos. - - tre til en fotoslide, Brede max 380px - højde max 350px, samt et videscreen foto af din restaurant, brede max 850px og højde 250 til max 350px  samt 3 fotos max brede 380px

Lav alle dine fotos klar og gem alle fotos i en folder for sig selv, så du hurtigt kan hente dem når du skal bruge dem.  I bunden ser du en ilustration af indtastningsskabelonen til din restaurant

Først skal du indtaste en hel række grundoplysninger om din virksomhed men det store arbejde har vi gjort for dig. - print denne hjælpeside ud så du har hjælp lige ved hånden.

Gratis restaurant system

Du skal ikke tænke på Designet, men her har du alligevel en forklaring til de visuelle felter som de ser ud på en almindelig PC.

Når du åbner redigeringssiden: Vælg først det land din restaurant eller Café ligger i. - - Vælg derefter den Region din virksomhed ligger i - Vælg så by (hvis din by mangler så skriv til os)

Alle felter og oplysninger vedrører din virksomhed. - og kun din email - telefonnr og hjemmeside vedrører dig personligt

Har du en ferielejlighed - BB - sommerhus i udlandet eller i Danmark, så indtast den her det er GRATIS

Ny GRATIS Restaurant- portal:
Når du er klar til at indtaste din Restaurant eller Cafe. skal du først Logge ind  Start her: Indtast ny restaurant

Har du yderligere spørgsmål så stil dem på Spørg os på FAQ  her

Grundoplysninger

restaurant eller Café  Rooms

Udfyld først ALLE felter i indtastningsskabelonens grundoplysninger øverste del.

Først skal du indtaste en hel række grundoplysninger om din restaurant eller Café men det store arbejde har vi gjort For dig Giv dig god tid, udfyld samtlige rubrikker. Når du har indtastet alle grundoplysningerne så tast 'Save-Update' - hvis felterne er udfyldt korekt bliver den virksomhed gemt og opdateret. Du kan nu tjekke på http://www.smiling-restauranter.dk/om dine grundoplysninger er rigtige og så kan du Bygge på indtil du er helt tilfreds med din bookingside. - print denne hjælpeside ud så du har hjælp lige ved hånden.

Booking knap og facilitetsfelterne skrives automatisk efter de oplysninger du har indtastet i den øverste del af indtastningsskabelonen.
Booking forespørgelser sendes til den I-mail adresse du opgiver i grundoplysningerne, hvis du har en hjemmeside og indtaster den, linker vi også direkte til den.

Har du yderligere spørgsmål så stil dem på Spørg FAQ her - - - Indtast Grundoplysninger

Visuelle felter

restaurant eller Café  Rooms

Foto slide

restaurant eller Café  Rooms

Du kan se slidshow her

Fotoslide : Øverst til venster har vi lavet en fotoslide hvor du kan indsætte 5 fotos der kontinuerligt vises og gentages, Til hver foto er der et felt til unndertekst, skriv kort 'Selskabslokale 1' helst forskelligt til alle fotos

Bemærk. -Din restaurant eller Café oprettes og opdateres i tre sektioner
grundoplysnings - Tekst og sidst upload til fotoslide. Når du har indtastet ALLE grundoplysningerne, vises en sektion med de visuelle tekstfelter og sidst kan du redigere og uploade til din fotoslide

Når du ser på den PDF hjælpeside du lige har printet, eller når du ser på billedet ovenfor, Så har du det øverste med rød markeret felt som består af en fotoslide, med plads til fem fotos med undertekst. (fotosliden vil altid flyde ud til venstre ved visning på stor skærm)

Felterne 1 til 9 som de vises på Smiling-Restauranter.dk
1. felt er ”Fotoslide” med plads til 4 fotos øverst til venstre. Til højre de faciliteter din B&B tilbyder og en booking knap i midten. – Ved at kopiere den lille HTML kode vi har lavet på indtastningssiden. Kan du benytte bookingknappen på din egen hjemmeside. 
2. felt  er indlednings-overskrift og skrives med fed skrift max. 100 tegn.
3: felt er indledningstekst og for at holde foto 4 under fotosliden skal du skrive ca. 2 linjer eller 350 tegn i felt tre
4. felt er et foto upload felt hvor du kan indsætte et foto, men BEMÆRK! Har du ikke et panoramefoto som vist her, ca. 3 gange bredere end højden eller ca. 900 X 200 så er det bedre at lade fotofelt 4 stå tomt.
5. Felt bruges af hensyn til sidens udseende for at holde en lille afstand til foto 4. – du kan skrive en enkelt eller to linjer om din restaurant eller Café .

Felt 6 – 7 – 8 er tre kolonner  6 - 7 - 8 . Hver af de tre kolonner har et Overskriftfelt - et fotofelt - og slutter med et tekstfelt.

6 – 7 – 8 Overskrift er alle overskrifter der relaterer sig til foto 6 – 7 – 8 og den videre Tekst 6 – 7 – 8. Denne overskrift skrives med fed skrift

6 – 7 – 8 Fotofelter hvor du kan uploarde et foto af dine værelser – husk fotos må ikke være større end 350x350px og siden performer bedst hvis dine fotos er nogenlunde lige store.

6 – 7 – 8 Tekstfelter. – Når du indtaster din B&B, så skal du i den øverste del, felt 2 og 5, forsøge at nævne din B&B ofte samt andre Google søgeord, men overdriv ikke så dine kunder ikke forstår hvad du skriver. – det er tekstfelterne 2 – 5 og 6 der ranker højest på googles søgemaskine.

BEMÆRK! ALLE tre colonner 6 – 7 – 8 skal helst være ligge store – fylde lige meget i højden. – hvis du benytter Facebook så vær opmærksom på at du helst skal tilpasse teksten i felt 8 så det tekstfelt, med eller uden Facebook, er samme højde som de andre 2.

Felt 9 Facebook: Hvis ikke du er på Facebook så lad feltet være tomt, ellers indtast dit FB link. – Den tekst der står omkring FB knappen kan du ikke ændre, men din B&B navn bliver sat ind i stedet.

10. Alt hvad der står i det nederste felt, skrives automatisk ud fra de grundoplysninger du har indtastet.
Se denne skabelon i brug på Sonjas restaurant eller Café

BEMÆRK!
Til Alle fotos er der et tekstfelt som beskriver billedet du indsætter, - Det er ikke alle tekster der vises sammen med billedet, men det er god orden og skik at give alle et navn, eller meget kort, beskrive alle fotos der lægges på nettet. – Dette fordi Google så kan indexere og vise billeder af et søgeresultat på Google. 
Når vi ved det, ved vi også at alle Fotos på Google har et link til din restaurant eller Café , som giver større ranking på Google.- - - Derfor, skriv altid et sigende navn eller beskrivelse til ALLE dine fotos.
Tekstfeltet til Alle 4 fotos i fotosliden, vises når din Restaurant søges, derfor benyttes de også som søgefelter af Google.
Tænk dig om når du udfylder Fotoslide teksterne. ”Indgang til Restaurant” - - ”Min restaurant eller Café Blå værelse” ”Krostue” O.SV.
Bemærk! – Fototeksterne bliver ikke oversat til Engelsk, Har du overvejende internationalt publikum kan du vælge at skrive dem alle på Engelsk – Tysk eller et andet sprog..

restaurant eller Café  Rooms

Er du klar til at oprette din GRATIS restaurant på Smiling-Restauranter.dk


.
. Din kommentar Coments      Print ArtikelPrint      Skriv ArtikelSkriv

Page: 1
[1] 2 3 >
07-02-2023


Kalibrer dine Sattelite terminaler
Det er dog ens for alle at den håndholdte terminal skal kallibreres.....

Alle Temaer Kalibrer dine Sattelite terminaler

03-05-2022


Bruger Manual daglig brug
Ny brugermanual, den gamle er ikke længere brugbar....

Manual Bruger Manual daglig brug

11-10-2021


Hvad er BRING ?
I skriver BRING på Smiling-Restauranter. Er det det samme som Just Eat ?....

Bring Hvad er BRING ?

11-09-2021


Selvbetjening med QR Code
Selvbetjening med QR code - Læs her om QR Coder....

QR Coder Selvbetjening med QR Code

11-09-2021


Hvad er en QR Code
HVAD ER EN QR CODE - Læs her om QR Coder....

QR Coder Hvad er en QR Code

08-09-2021


Du kan ikke selv lave en LogIn kode
Du kan ike bare selv lave en LogIn kode, vi sender dig en gratis LogIn....

Pos LogIn Du kan ikke selv lave en LogIn kode

08-09-2021


Din I-Phone som håndholdt terminal
Du kan tilknytte din egen I-phone og et ubegrænset antal andre til dit Smiling Pos kassesystem....

Terminaler Din I-Phone som håndholdt terminal

15-07-2021


Indtast din GRATIS Restaurant eller Café med bookingsystem
Hvis du har indtastet din Restaurant på Smiling-restauranter.dk - så har du et GRATIS booking system....

Bordreservering Indtast din GRATIS Restaurant eller Café med bookingsystem

15-07-2021


Grundoplysninger GRATIS Restaurant
Hvis du har indtastet din GRATIS Restaurant på Smiling-restauranter.dk - så har du et GRATIS booking system....

Restaurant Grundoplysninger GRATIS Restaurant

15-02-2021


SmilingDinner Booking og Bordreservation
Hvis du har indtastet din Restaurant på Smiling-restauranter.dk - så har du et GRATIS booking system....

Bordreservering SmilingDinner Booking og Bordreservation

15-12-2020


Hvad er et SmilingGlobe VIP Certificate?
Explore the Power of the SmilingGlobe VIP Certificate....

VIP Certificate Hvad er et SmilingGlobe VIP Certificate?