Visit HelsingørSmilingDanmark

Helsingør Gavekort

Helsingør Gavekort

Gaven som aldrig skal byttes

Helsingør Gavekort

Slut med at panikke over gaver til dine nærmeste! Café Olai Gavekortet er den perfekte gave, som passer til alle.
Det er Gratis. - Hos os betaler du ikke gebyr eller andet når du opretter et gavekort,
og lige en lille detalje: VORES Gavekort er et SmilingDinner Gavekort og FORÆLDES ALDRIG.

Restaurant Café Olai Helsingør Gavekort så er du ikke i tvivl om hvordan du skal opfylde en af dine nærmestes gaveønsker.

Restaurant Café Olai tilbyder den perfekte gave idé.
Det kan ofte være svært, at finde den helt rigtige gave til ham eller hende som har alt. Med Helsingør gavekort går du aldrig forkert i byen. Og du er sikker på at skabe glæde og begejstring hver gang.

Gavekortet kan anvendes i Restaurant Café Olai Helsingør og alle andre forretninger der benytter 'Smiling Pos.' digitale Kassesystem..

Gavekortet fungerer ligesom et Dankort. Beløbet skal min. være på 100,- og det kan anvendes igen og igen. det beløb du køber For, bliver afskrevet og restbeløbet kan du gemme og købe For en anden gang. - Du kan også 'fylde på' gavekortet efter behov.

Gavekortet har ingen indløsningsfrist, men kan anvendes uendeligt

Læs mere om Smiling Pos og Det digitale GAVEKORT der aldrig forældes.

Julegave ideén
I denne tid, hvor vi ikke har mulighed for at komme så meget ud, så er det en ekstra stor glæde at modtaget et gavekort til en skøn oplevelse. Hos Café Olai kan du købe gavekort både til en bestemt oplevelse samt på et valgfrit beløb. Vi sender også gerne gavekortet til dig. Vi tilbyder gratis fragt på alle gavekort over 500,-.