Visit Helsingør SmilingDanmark
søg her:
XpDetail Online

Smiling Restauranter Frequently asked questions

Har du spørgsmål til os eller vores personale?, så stil dem her, vi er ved tasterne, og vi besvarer alle spørgsmål.

smilingdanmark

Har du haft en dårlig oplevelse i Café Olai, så vil vi meget gerne høre om det, gerne navn eller beskrivelse af betjeningen, eller dag og tidspunkt.

Sidder du lige nu i Café Olai, og har en kommentar, en klage, eller bare noget du mener vi kan gøre bedre.? - så skriv en besked til os, eller send en Mail: heaven2010@gmail.com

Vi kan altid blive bedre og vi vil meget gerne høre hvad du mener.

Vi samarbejder med SmilingDanmark.dk     Smiling-Restauranter.dk   Helsingør Turistforening  og Smiley ordneingen Danmark

Se vores smilingdanmark/>

 

 


Gavekort
By
01-05-2019
Tonny Parnell

Gavekort og Tilgodebeviser   

Gavekort og tilgodebevider

Smiling Pos

Smiling Pos Gavekort, tilgodebeviser eller madkuponner mv.

Med Smiling Pos Online har du et unikt digitalt gavekortsystem. I samme system kan du oprette tilgodebeviser, eller for den sags skyld "madkuponner"

Gavekortet kan sendes pr. mail til en given Mailadresse og gavekortet kan bruges igen og igen, ligesom der også kan indbetales på gavekortet.

Nu kan du endelig give den perfekte gave til manden der har alt, til medarbejderen der trænger til et ekstra skulderklap, til teenageren der spiser dig ud af huset, til din kæreste ‘bare fordi’ eller hvilken som helst anden anledning. Et gavekort til Smiling Dinner vil med sikkerhed bringe glæde hos modtageren og skal med garanti ikke byttes.

Smiling Pos

Gavekortet printes fint ud på en bonprinter gennem vores printserver.

 

Det elektroniske gavekort er forsynet med en stregkode .

Dvs. Når du i dagligdagen ekspederer dine kunder og når der skal betales, - Trumfer kunden med et GAVEKORT.? - du skyder bare stregkoden på gavekortet og Detailsystemet finder selv ud af at afskrive på gavekortet og udskriver automatisk et ny gavekort med restbeløbet sammen med kundebonnen.

Det er generelt en rigtig god fidus at sælge gavekort, og du kan roligt reklamere med at gavekortet aldrig forældes. Du har fuld styr på dine gavekort og kan til enhver tid udskrive en samlet opgørelse.

En samlet opgørelse kommer kun indehaveren ved og ber du om et print, bliver der sendt en samlet opgørelse til Virksomhedens Mail adresse.

Når du sælger et gavekort, får du en betaling, som automatisk registreres på kassen hvor du modtager betalingen.

Bemærk! Når du sælger et Gavekort, registreres salget/lånet på en egen konto uden momsberegning.

Man kan principielt sige at det beløb kunden betaler/indbetaler til et gavekort, er penge som du i princippet "LÅNER" indtil gavekortet indfries.

Når gavekortet indfries, kan man principielt sige at du udleverer varer for beløbet, som du har betalt og du afregner hermed Moms af det beløb du har solgt til gavekortet.

Når en kunde får et tilgodebevis på en returneret vare,  så går varen enten tilbage på lageret eller til leverandøren (du tilbagefører et salg med moms) - - Man kan principielt sige at de penge kunden får tilbage, afleverer han/hun øjeblikkeligt til dig og du udsteder i stedet et "Tilgodebevis", hvoraf der ej heller i regnskabet beregnes moms (det er ligeledes et "LÅN" hvoraf der ikke skal beregnes moms.

Først nå kunden indfrier tilgodebeviset, beregnes der moms af den værdi der udleveres i varer.

Smiling Pos

Gavekort og tilgodebeviser er på den måde fritaget for momsberegning, indtil de gælder for en betaling af en vare - - Gavekortet indfries.

Du kan benytte vores gavekort system som standalone.

En bruger spørger: KAN FLERE FORRETNINGER DELE SAMME GAVEKORTSYSTEM?

Ja, hvis i er flere forretninger i samme by, eller en kæde med mange forretninger, eller et center der ønsker at tilbyde et gavekort der kan benyttes i alle centrets butikker og restauranter, kan det være praktisk at "DELE"  samme gavekort konto.

I kan også vælge at lade os stå for administrationen og alt besværet ved at tilslutte jer Smiling Pos gavekortsystemet, hvor du får dit eget logo på det gavekort du sælger, eller det der købes til din forretning, men uanset at du nyder godt af reklamen, så kan gavekartet stadig indløses hos alle der er tilknyttet Smiling Dinner eller Smiling Pos gavekortsystemet. Du behøver ikke at benytte SmilingPos detailsystem for at være tilknyttet GAVEKORT systemet

Vær opmærksom på at det faktisk er god reklame at sælge Gavekort,

Hvis i er flere individuelle forretninger i en by eller et Center, kan i også oprette en fælles konto som eventuelt administreres af city eller centerforeningen, og hver gang en af forretningerne sælger et Gavekort, skal beløbet indbetales til fælleskontoen.

Denne administration kan udmærket udføres ved afregning månedsvis sammen med den øvrige kontingent til cityforeningen eller centerforeningen.

Dog skal et "stand alone" Gavekort system i dag, godkendes af SKAT på lige fod med et digitalt kassesystem. - derfor skal vi stort set bruge de samme oplysninger om din virksomhed. Dette fordi du i princippet kan "sælge" ydelser og oplevelser for alle der er tilknyttet samme forening eller gruppe.

BEMÆRK! - - Det er GRATIS at benytte Vores gavekortsystem og i får en afregning hver den sidste dag i måneden Hvis en forening eller sammenslutning af forretninger har en omsætning på gavekort ca. 1. Mio. så kan disse gavekort også indløses i din forretning, og omvendt hvis du sælger et gavekort.

Vi har beregnet at en gennemsnitsforretning har en gavekortomsætning ca. 100,000,00 årligt men det varierer naturligvis rigtig meget


.
. Din kommentar Coments      Print ArtikelPrint      Skriv ArtikelSkriv
Kristian 12-06-2019 22:37:57
22 enig1 uenig
cal1cal1

Kan en forening eller flere forretninger benytte samme gavekort

Ja se beskrivelsen ovenover


.

Page: 2
1 [2] 3 >
20-04-2019


Time Stamp - Timeregistrering ?
Tidsregistrering af deltidspersonale og timelønnede....

Personale Time Stamp - Timeregistrering ?

20-03-2019


Lidt om Smiling pos
Lidt mere om Smiling Pos....

Generel Lidt om Smiling pos

20-03-2019


Stregkodescanner
Min stregkodescanner er ustabil....

stregkodescanner Stregkodescanner

20-03-2019


Printere
Printere og Scannere....

Printere Printere

20-03-2019


Printserver og Printkoder
Printkoder og printserver....

Printere Printserver og Printkoder

20-03-2019


Opsætning og tilpasning
Settings og indstillinger....

Opsætning Opsætning og tilpasning

20-03-2019


Gam bon - Split bon
Gem en bon eller Split en regning....

Opsætning Gam bon - Split bon