Vi er stolte |
Over vores dygtigtige Smørrebrødsjomfruer og Kokke, men vidste du at Restauranten ikke bare har Danmarks dygtigste personale, men også to af Danmarks dygtigste og Nordsjællands første deplomudlærte chokolatier. der er i alt kun 19 chocolatier i Danmark, og to af disse med diplom, er vi stolte af at have blandt vores personale. |
|
An-Carina Parnell Kok, og blev færdiguddannet Smørrebrødsjomfu fra Cafe Olai med eksamensbevis fra Hotel og Restaurantskolen i jan 2008, og har videreuddannet sig til chocolatier, med afsluttede eksamen fra Kold College i Odense, den 11. April 2013 med diplom overrækkelse |
|
Sonja Nielsen, medstifter af Cafe Olai, uddannet Kok og Smørrebrødsjomfru, elsker udfordringer i den Nordiske madkunst, afsluttede også sin chocolatier eksamen fra Kold College i Odense, den 11. April 2013 med diplom overrækkelse |
Find Hoteller i Helsingør |